O inwestycji

Projekt rozbudowy budynku Starej Farbiarni w Lęborku przy Placu Spółdzielczym zakłada rewitalizację historycznego obiektu z uzupełnieniem o kontrastującą współczesną zabudowę.

Koncepcja w oparciu o Miejscowy Plan Zagospodarowania Przestrzennego. Wykorzystanie maksymalnej dozwolonej powierzchni zabudowy i kubatury – dobudowa łącznika między skrzydłem A i B, nadbudowa „stolarni” dwoma kondygnacjami, nadbudowa sekcji C jedną kondygnacją. Plan Zagospodarowania terenu zakłada wymaganą liczbę miejsc parkingowych. Zaprojektowano 22 mieszkania o średniej powierzchni 80 m2 i 7 lokali usługowych, których sale sprzedaży nie przekraczają 50 m2. Parter budynku przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych, mieszkania na pierwszym i drugim piętrze dwukondygnacyjne z wewnętrznymi schodami.

Lokalizacja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Centrum miasta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Bliskość zieleni

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Atrakcje turystyczne

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Sklepy w pobliżu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Łatwy dojazd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Niepowtarzalny styl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Apartamenty

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Wybierz umiejscowienie apartamentu:

Sekcja A
Sekcja B
Sekcja C

Lokale usługowe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Wybierz umiejscowienie lokalu:

Sekcja A
Sekcja B
Sekcja C

Historia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

czytaj więcej

Aktualności

Nasza nowa strona

Dzisiaj oficjalnie uruchomiliśmy dla państwa naszą nową wersję strony internetowej.

Rehabilitacja po covid-19

Centrum Rehabilitacji im. Prof. M. Walczaka w Osiecznej świadczy usługi rehabilitacji po COVID-19.

Adres

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Social media

[contact-form-7 id=”226″ /]