O inwestycji

Projekt rozbudowy budynku Starej Farbiarni w Lęborku przy Placu Spółdzielczym zakłada rewitalizację historycznego obiektu z uzupełnieniem o kontrastującą współczesną zabudowę.

Koncepcja w oparciu o Miejscowy Plan Zagospodarowania Przestrzennego. Wykorzystanie maksymalnej dozwolonej powierzchni zabudowy i kubatury – dobudowa łącznika między skrzydłem A i B, nadbudowa „stolarni” dwoma kondygnacjami, nadbudowa sekcji C jedną kondygnacją. Plan Zagospodarowania terenu zakłada wymaganą liczbę miejsc parkingowych. Zaprojektowano 22 mieszkania o średniej powierzchni 80 m2 i 7 lokali usługowych, których sale sprzedaży nie przekraczają 50 m2. Parter budynku przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych, mieszkania na pierwszym i drugim piętrze dwukondygnacyjne z wewnętrznymi schodami.

Lokalizacja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Atut pierwszy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Atut drugi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Atut trzeci

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Apartamenty

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Wybierz umiejscowienie apartamentu:

Sekcja A
Sekcja B
Sekcja C

Lokale usługowe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Wybierz umiejscowienie lokalu:

Sekcja A
Sekcja B
Sekcja C

Aktualności

Nasza nowa strona

Dzisiaj oficjalnie uruchomiliśmy dla państwa naszą nową wersję strony internetowej.

Rehabilitacja po covid-19

Centrum Rehabilitacji im. Prof. M. Walczaka w Osiecznej świadczy usługi rehabilitacji po COVID-19.

Historia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

czytaj więcej

ADRES

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.
  • Tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

KONTAKT

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.
  • Tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

SOCIAL MEDIA